Ekebäcks Redovisnings- & Affärsbyrå AB

Bokföring - Bokslut - Årsredovisning - Deklarationer

Redovisning för mindre och medelstora företag

Kontakt - Om oss
 
Ekebäcks Redovisnings- & Affärsbyrå AB startade sin verksamhet som en enskild firma år 1992 i Ekebäck som ligger i stadsdelen Älvsborg i Göteborg. Efter tre år flyttade företaget till nya lokaler på Stora Badhusgatan i centrala Göteborg. Samtidigt ombildades företaget till aktiebolag.

Ekebäcks Redovisnings- & Affärsbyrå AB hjälper företag med alla typer av redovisningsarbeten. Huvudsakligen utförs löpande redovisning, årsbokslut, årsredovisningar och deklarationer. Eftersom alla företag har olika behov ser vi till att hjälpa våra kunder med allt från rapportering till myndigheter till råd i olika frågor som kommer upp.

Ekebäcks Redovisnings- & Affärsbyrå AB arbetar med alla typer av företag och i alla typer av brancher. Vårt mål är att skapa ett samarbete med kunden som bygger på ett tätt samarbete för att kunna ge så mycket som möjligt. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företagare med det ekonomiska arbetet inom företaget, genom att alltid stå på företagarens sida och att vara det stöd som behövs.